16 Temmuz 2017 Pazar

Google'ın Gizli Oyunları !



Bir Önceki Bilgide Youtube Döngü Nasıl Yapılır Konusunu Anlatmıştım. Bugün İse Google'nin Gizli Oyunlarını Anlatacağım. Bir Önceki Yazıya Buradan Gidebilirsiniz. Evet Şimdi Bugünkü Konumuza Geçebiliriz.

Google'nin Gizli Oyunları

Google'nin Bilinen Muhteşem Özelliklerinin Yanında Gizli Oyunları İle Kullanıcılarını Eğlendiriyor. Google'nin Gizli Oyunlarını Oynayabilmek İçin Google Chrome İle Oynayabilirsiniz.

T-Rex Oyunu

Google'nin Belkide En Çok Bilinen Oyunu T-Rex Oyunudur. T-Rex Oyunu İnternet Bağlantısı Yok Ekranında Görmüşsünüzdür. İnternetiniz Gittiğinizde Sizi Eğlendirecek Oyunlardan Bir Taneside Bu T-Rex Oyunudur. T-Rex Oyununa Başlayabilmek İçin Boşluk Tuşuna Basmanız Ve Daha Sonra Engellerden Zıplayarak Geçmeniz Yeterli. Puanınız Arttıkça T-Rex Dahada Hızlı Koşacak. T-Rex Koştukça Ekran Gece Olacak. 

Atari Oyunu

Atari Oyununu Oynayabilmeniz İçin Arama Kısmına "Atari Breakout" Yazmanız Yeterli. Daha Sonra Görseller Kısmına Geldiğinizde Oyununuz Başlamaktadır. Oyunun Mantığı İse Alttaki Çubuğunuz İle Topunuza Yön Verip Görselleri Vurmaya Çalışmaktır.
atari oyunu

Google Pac-Man

Google Pac-Man'i Oynayabilmek İçin Arama Kısmına Google Pacman Yazmanız Yeterli. Eski Atari Oyunlarındanda Bileceğiniz Üzere Pacman'i Google Sayesinde Buradan Rahatlıkla Oynayabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Konu Hakkındaki Yorumlarınız Ve Düşünceleriniz Bizim En Değerli Kaynağımızdır. Lütfen Bir Yorumlarınızı Ve Düşüncelerinizi Eksik Etmeyin... :)