17 Ağustos 2017 Perşembe


Bir önceki dersimiz de Blog Açma Tüyoları Konu Seçimini anlatmıştım. Bugün ise Blogunuzun Reklamını Nasıl  yapacağınızı anlatacağım. Bir önceki dersimize buradan ulaşabilirsiniz.


Blogun Reklamı Nasıl Yapılır ?

Blogunuzu Açtıktan Sonra Yazdığınız Yazıları Paylaşmak Onları Doğru Kitleye Ulaştırmak İçin Öncelikle Yaazdığınız Yazıların Etiketleri Doğru Olmalıdır. 

Forumlarda Paylaşın

Blogunuzu Forumlarda Paylaşın Reklam Olarak Paylaşabilirsiniz Eğer Bütçeniz Var İse İyi Hit Alan Sitelere Reklam Verebilirsiniz. Bunlara Forumlarda Dahil Forumlarda Siteni Tanıt Bölümünden Sitenizi Doğru Açıklayıcı Bir Biçimde Tanıtmak Daha Çok Kullanıcıya Ulaşmak Demektir.

Dost Bloglar Edinin

Aynı Kategoride Veya Biribirine Yakın Kategorilerdeki Bloglardan Karşılıklı Reklam Yapın Dost Blog Olarak Sitenizi Eklettirin. Biribirinizin Konularına Yorum Yapın.

Sosyal Medya Kullanın

Sosyal Medya Bu Alanda En Rahat Ve Geniş Alana Hitap Edebileceğiniz Bölümdür. Blogunuzda Paylaştığınız Gönderileri Sosyal Medyadan da Paylaşmayı Unutmayın. 


0 yorum:

Yorum Gönder

Konu Hakkındaki Yorumlarınız Ve Düşünceleriniz Bizim En Değerli Kaynağımızdır. Lütfen Bir Yorumlarınızı Ve Düşüncelerinizi Eksik Etmeyin... :)