12 Eylül 2017 Salı


Diriliş Ertuğrul 4. Sezon Fragman Tarihi Ne Zaman ?

Diriliş Ertuğrul Fragmanı Yayınlanma Tarihi Söylenenlere Göre Dizi Başlamadan Bir Hafta Önce Yayınlanacak. Dizi 25 Ekimde Ekranlara Döneceğine Göre 18 Ekim Yada Daha Sonra Fragmanı Yayınlanması Bekleniyor.


Diriliş Ertuğrul 91. Bölümde Ne Oldu ?

Diriliş Ertuğrul 91. Bölümde Yani Sezon Finalin de Eyyübiler Ve Moğolların Saldırıya Geçeceği Öğrenildi. Sultan Aladdin Bunu Üzerine Ordusunu Toplayıp Bu Saldırıyı Önlemeye Gideceğini Ve Ertuğrul Bey' in de Yayında Gelmesini Söyledi. Ertuğrul Bey Ve Alpleri Sultan İle Buluşmaya Giderken Pusuya Düşürüldü. Ertuğrul Bey Ve Alpleri Ağır Yaralandı.

Diriliş Ertuğrul Yeni Sezonda Ne Olacak ?

Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon da Noyanın Geri Geleceği Tahmin Ediliyor. Peki Ertuğrul Bey Yaralanmıştı Kurtulabilecek mi? Kurtulacak Çünkü Gerçekte 90'lı Yaşlarda Vefat Ediyor. Yani Daha Osman Gazi Doğmadı. Kurtaracak Kişide Büyük Bir İhtimal İle Turgut Ve Çavdar Obası Alpleri Olacak Çünkü Turgut Aslıhan Hatun İle Nişanlandı Ve Çavdar Obası Alpleri İle Birlikte Ertuğrul Beyin Yanına Gideceklerdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Konu Hakkındaki Yorumlarınız Ve Düşünceleriniz Bizim En Değerli Kaynağımızdır. Lütfen Bir Yorumlarınızı Ve Düşüncelerinizi Eksik Etmeyin... :)